AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

jueves, 3 de mayo de 2018

BUENAS NOTICIAS / BONES NOTÍCIES


Esta semana más corta hemos recibido a los siguientes centros educativos:

- COLEGIO SAN JOSÉ DE CALASANZ de Algemesí que visitaron los yacimientos de la Via Porticus y la Domus dels Peixos y realizaron el taller de escritura.

- COLEGIO ADVENTISTA de Sagunto,  que dieron vida a la familia Baebia y visitaron el teatro.

- COLEGIO SAGRADA FAMILIA de Manises que se transformaron en dioses en el taller de Mitos y conocieron el teatro romano de Sagunto.

Estamos de enhorabuena pues ayer mismo se publicó la resolución que autoriza el funcionamiento del aula para el curso 2018-2019. Podéis leer la resolución en este enlace.

Este domingo pasado colaboramos en los eventos que celebraban la nominación de Sagunto como Capital Cultural Valenciana, abriendo sus puertas el  29 de abril a las 17 h para los grupos de recreación participantes.

Fue un placer recibirlos de nuevo. Os adjuntamos imágenes de la visita.



                        

                             


Aquesta setmana més curta hem rebut els següents centres educatius:

COLEGIO SAN JOSÉ DE CALASANZ  d'Algemesí que van visitar els jaciments de la Via Porticus i la Domus dels Peixos i van realitzar el taller d'escriptura.

COLEGIO ADVENTISTA  de Sagunt, que van donar vida a la família Baebia i van visitar el teatre.

COLEGIO SAGRADA FAMILIA  de Manises que es van transformar en déus al taller de Mites i van conèixer el teatre romà de Sagunt.

Estem d'enhorabona ja que ahir mateix es va publicar la resolució que autoritza el funcionament de l'aula per al curs 2018-2019. Podeu llegir la resolució en aquest enllaç.


Aquest passat diumenge col·laborem en els esdeveniments que celebraven la nominació de Sagunt com a Capital Cultural Valenciana, obrint les portes el 29 d'abril a les 17 h per als grups de recreació participants.

Va estar un plaer rebre'ls de nou. Us adjuntem imatges de la visita.a ser un plaer rebre'ls de nou. Us adjuntem imatges de la visita.






Plurimam salutem!!


No hay comentarios: