AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

jueves, 12 de abril de 2018

LVDI SAGVNTINI MMXVIII

                                              

                                              

Ya están aquí los LVDI SAGVNTINI MMXVIII!! 

El miércoles se realizó la rueda de prensa en la que contamos con la presencia de las entidades organizadoras y colaboradoras de los LVDI junto con el alcalde de Sagunt Quico Fernández y  en representación de la Consellería, Mercé Durà, que dirigieron unas preciosas palabras de apoyo a la cultura clásica, los LVDI y la DOMVS. 
Les agradecemos mucho su decidida apuesta por nuestros proyectos didácticos.

El resto de la semana la hemos pasado entre cajas y materiales, camiones de mudanzas y traslados para sacar los talleres de la domus y ubicarlas en sus nuevos lugares. Gracias a los alumnos de ADEIT, Alberto, Marta y Nacho, a  Xavi  Villaplana, Quique y Lorenzo.

Os esperamos!!














Ja són aquí els LVDI SAGVNTINI MMXVIII !


Dimecres es va realitzar la roda de premsa en què comptem amb la presència de les entitats organitzadores i col·laboradores dels LVDI juntament amb l'alcalde de Sagunt Quico Fernández i en representació de la Conselleria, Mercè Durà, que van dirigir unes precioses paraules de suport a la cultura clàssica, els LVDI i la DOMVS.

Els agraïm molt la seua decidida aposta pels nostres projectes didàctics.


La resta de la setmana l'hem passat entre caixes i materials, camions de mudances i trasllats per treure els tallers de la domus i situar-les en els seus nous llocs. Gràcies als alumnes d'ADEIT, Alberto, Marta i Nacho, Xavi Villaplana, Quique i Lorenzo.

Us hi esperem!!

Salutem plurimam!!

No hay comentarios: