AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

jueves, 7 de diciembre de 2017

UNA SEMANA CORTA/ UNA SETMANA CURTA

Esta semana rodeada de fiestas hemos recibido a los siguientes centros educativos:

IES 9 D' OCTUBRE, IES CONSUELO ARANDA E IES CÀRCER que trabajaron los talleres de edades y Un día con los Baebios Saguntinos.

CEIP LLUÍS VIVES de Xilxes que visitaron los yacimientos de la Via Porticus y la Domus dels Peixos además dieron vida a la familia Baebia.




Comentaros que desde la SEEC han programado unas pruebas de latín y griego para motivar al alumnado de bachillerato como complemento a la formación que les proporciona su profesorado en sus respectivos centros.
Una iniciativa que también les permitirá un contacto directo con la universidad, puesto que las sesiones formativas estarán impartidas tanto por profesorado de secundaria como por profesorado universitario.

Para saber más acudid a este enlace.

¡Feliz puente!


Aquesta setmana envoltada de festes hem rebut els següents centres educatius:

IES 9 D 'OCTUBRE, IES CONSUELO ARANDA I IES CÀRCER que van treballar els tallers d'edats i Un dia amb els Baebis Saguntins.


CEIP LLUÍS VIVES de Xilxes que van visitar els jaciments de la Via Porticus i la Domus dels Peixos a més van donar vida a la família Baebia.


Comentar-vos que des de la SEEC s'han programat unes proves de llatí i grec per motivar l'alumnat de batxillerat com a complement a la formació que els proporciona el seu professorat en els seus respectius centres.
Una iniciativa que també els permetrà un contacte directe amb la universitat, ja que les sessions formatives estaran impartides tant per professorat de secundària com per professorat universitari.

Per saber més aneu a aquest enllaç.


Bon pont!

Plurimam salutem!


No hay comentarios: