AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 9 de junio de 2017

FIN DE SEMANA VIAJERO / CAP DE SETMANA VIATGER


Esta semana ha visitado la DOMVS el IES PEDREGUER varios días. Han hecho los talleres de MITOS y la visita a los yacimientos de VIA PORTICI y DOMUS DELS PEIXOS

Mañana sábado 10 de junio nos vamos a Peñíscola para participar en la POMPA que con motivo del VII Tribal Fest on de Rock se realizará antes de su comienzo. 



La DOMVS BAEBIA colabora con el vestuario y parte del atrezzo de los que aparecen en el desfile inaugural. 





A su vez esta semana estamos de arreglos en la casa de los Baebios Saguntinos.  El ayuntamiento nos está pintando las ventanas de madera de toda la Domus. 

¡Están quedando fenomenal!


La ASOCIACIÓN SAGUNTUM CIVITAS nos ha hecho entrega de esta medalla conmemorativa del I Festival de Recreación Histórica realizado en Sagunto a principios de mayo en el que colaboramos al mostrarles la Saguntina Domus Baebia a las asociaciones visitantes de otras localidades que acudieron a la cita.

¡Muchas gracias!

-








Os recordamos que tenemos ya a la venta en la DOMVS BAEBIA las entradas del teatro 17 de junio ELECTRA que se llevará a cabo  a las 19,30 h en el teatro de Sagunto como acto de clausura del XXI Festival de teatro Grecolatino de Sagunto.





¡No te quedes sin ellas!




Aquesta setmana ha visitat la DOMVS l'IES PEDREGUER diversos dies. Han fet els tallers de MITES i la visita als jaciments de VIA Portici i DOMUS DELS PEIXOS.


 Demà dissabte 10 de juny anirem a Peníscola per a participar a la POMPA que amb motiu de la VII Tribal Fest on de Rock es realitzarà abans del seu començament. 

La DOMVS BAEBIA col·labora amb el vestuari i part de l'atrezzo dels que apareixen en la desfilada inaugural.

A més a més, aquesta setmana estem amb obres a la casa dels Baebios Saguntins. L'ajuntament està pintant les finestres de fusta de tota la Domus. 



Estan quedant fenomenal!

L' ASSOCIACIÓ SAGUNTUM CIVITAS ens ha fet entrega d'aquesta medalla commemorativa del I Festival de Recreació Històrica realitzat a Sagunt a principis de maig en el qual col·laborem a mostrar-los la Saguntina Domus Baebia a les associacions visitants d'altres localitats que van acudir a la cita. 


Moltes gràcies!

Us recordem que tenim ja a la venda a la DOMVS BAEBIA les entrades del teatre 17 juny ELECTRA que es durà a terme a les 19,30 h al teatre de Sagunt amb motiu de la Cloenda del XXI Festival de teatre grecollatí de Sagunt.



No et quedes sense elles!

Salutem plurimam!!

No hay comentarios: