AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 16 de junio de 2017

FIN DE CURSO / FI DE CURS

La última semana del curso escolar 2016-2017 nos ha traído la visita de estos centros:



El fin de semana pasado tuvimos la oportunidad de participar en la POMPA que con motivo del VII Festival tribal on the Rock se celebró en Peñíscola. Fue una jornada de mucha actividad pero el resultado valió la pena. En este álbum os dejamos algunas de las imágenes del día.



Como la DOMVS no duerme, mañana será nuestra VII Jornada de Puertas Abiertas. Habrá pases para visitar el Aula a las 16, 17 y 18 horas. Después marcharemos a ver la representación de ELECTRA a cargo del Aula de Teatro de la Universidad de Alicante, que organiza PROSOPON SAGUNT como clausura del XXI Festival de Teatro Grecolatino.




Y os anunciamos el próximo evento en el que participamos como asesoras, se trata de la clausura del proyecto MACHINA ET SCHOLA que gira sobre el CIRCO ROMANO que hemos realizado este año en colaboración con ARCELORMITTAl, Ayuntamiento de Sagunto y los IES de la localidad, IES Eduardo Merello, IES Jorge Juan,  IES Jaume I, IES Camp de Morvedre. Se celebrará el martes 20 de junio a las 19 horas en el centro Cívico del Port de Sagunt.




Esperamos veros alguno de estos días


L'última setmana del curs escolar 2016-2017 ens ha portat la visita d'aquests centres: 

IES La Comarcal de Burjassot que han fet els tallers de Baebios i la visita al teatre

- CEIP Ausiàs March de Sagunt que han realitzat els tallers de Cuina i Mites 

CEIP Max Aub de València que ha participat en els tallers de MITES i ha visitat la VIA Portici i la DOMUS DELS PEIXOS 

El cap de setmana passat vam tenir l'oportunitat de participar en la POMPA que amb motiu del VII Festival tribal on the Rock es va celebrar a Peníscola. Va ser una jornada de molta activitat però el resultat va valer la pena.

 En aquest àlbum us deixem algunes de les imatges del dia.

 Com la DOMUS no dorm, demà serà la nostra VII Jornada de Portes Obertes. 

Hi haurà torns de visitar l'Aula a les 16, 17 i 18 hores. Després marxarem a veure la representació de ELECTRA a càrrec de l'Aula de Teatre de la Universitat d'Alacant, que organitza PROSOPON SAGUNT com a cloenda del XXI Festival de Teatre Grecollatí. 

I us anunciem el proper esdeveniment en el qual anem a  participar com a assessores, es tracta de la cloenda del projecte MACHINA ET SCHOLA que gira sobre el CIRC ROMÀ que hem realitzat aquest any en col·laboració amb ARCELORMITTAl, Ajuntament de Sagunt i els IES de la localitat, IES Eduardo Merello, IES Jorge Juan, IES Jaume I, IES Camp de Morvedre. Se celebrarà el dimarts 20 de juny a les 19 hores al centre Cívic del Port de Sagunt.


Esperem veure-us algun d'aquests dies!

Salutem plurimam!!!


No hay comentarios: