AGENDA COMPLETA- curs 2023/24/AGENDA COMPLETA- curso 2023/24

viernes, 5 de mayo de 2017

MAIUS


Esta semana hemos recibido a los siguientes centros educativos:

- Colegio San José de Calasanz de Algemesí que visitaron los yacimientos de la Via Portici y la Domus dels Peixos y realizaron el taller de mosaicos romanos.







- Colegio Adventistas de Sagunto que dieron vida a la familia Baebia y acudieron al teatro.

- IES Ricardo Marín de Cheste y IES Andreu Alfaro de Paiporta con sus alumnos de intercambio que se transformaron en una familia romana del s. I d.C y visitaron los yacimientos de la Via Portici y la Domus dels Peixos

- IES Vilafranca que acudieron a un espectáculo de gladiadores y recorrieron las gradas del teatro Saguntino







OEDIPUS REX

Os informamos de la actividad organizada por la Asociación Prósopon Sagunto para el día 12 de mayo a las 19 h en la Sala Palmireno de la Facultad de Geografía e Historia de la Universidad de Valencia. Se trata de una representación de Edipo Rey, en Latino, a cargo del grupo NGDEK (Liceo Nacional de Lenguas y Culturas Antiguas) de Sofía (Bulgaria).




Ayer se hizo entrega de una impresora 3D al IES Camp de Morvedre, dentro del programa Machina et Schola en el que estamos inmersos. La idea es construir una cuadriga en 3D por los alumnos de Informática y Animación. La adquisición de este equipo ha sido financiada por la fundación de ArcelorMittal.





Os comentamos que el 8 de mayo en el centro cultural de Picaña Mª Engracia Muñoz presentará a las 18,30 h su libro ANIMALES IN HARENA


¡No te lo puedes perder!





Aquesta setmana hem rebut els següents centres educatius:




- Col·legi Sant Josep de Calassanç d'Algemesí que van visitar els jaciments de la Via Portici i la Domus dels Peixos i van realitzar el taller de mosaics romans.


- Col·legi Adventistes de Sagunt que van donar vida a la família Baebia i van acudir al teatre.

- IES Ricardo Marín de Cheste i IES Andreu Alfaro de Paiporta amb els seus alumnes d'intercanvi que es van transformar en una família romana del s. I d.C i van visitar els jaciments de la Via Portici i la Domus dels Peixos.


- IES Vilafranca que van acudir a un espectacle de gladiadors i van recórrer les graderies del teatre Saguntí


OEDIPUS REX

Us informem de l' activitat organitzada per l'Associació Prósopon Sagunt per al dia 12 de maig a les 19 h en la Sala Palmireno de la Facultat de Geografia i Historia de la Universitat de València. Es tracta d'una representació d' Edipo Rei, en Llatí, a càrrec del grup NGDEK (Liceu Nacional de Llengües i Cultures Antigues) de Sofia (Bulgària).



Ahir es va fer entrega d'una impressora 3D a l'IES Camp de Morvedre, dins el programa Machina et Schola en què estem immersos. La idea és construir una quadriga en 3D pels alumnes d'Informàtica i Animació. L'adquisició d'aquest equip ha estat finançada per la fundació d'ArcelorMittal.



Us  comentem que el 8 de maig al centre cultural de Picanya Mª Engracia Muñoz presentarà a les 18,30 h el seu llibre ANIMALES IN HARENA .


No t'ho pots perdre!


Plurimam salutem!!


No hay comentarios: